2021 MEDICA

Në vitin 2020 MEDICA mund të zhvillohej vetëm online. Në vitin 2021 u kthye si një ngjarje në terren në sallat e panairit. Në katër ditë, TIMAK mundi të përjetojë përsëri shumë teknologji dhe ide të reja nga fusha si shëndeti-IT, robotika, mjekësia laboratorike, imazheria, kirurgjia ose fizioterapia dhe teknologjia ortopedike.

Nga data 15 deri më 18 nëntor 2021, platformat kryesore të informacionit dhe komunikimit në botë për industrinë e teknologjisë mjekësore dhe sektorin e saj furnizues prezantuan një mori inovacionesh bindëse si dhe një program shoqërues që mbulonte një gamë të gjerë temash (të plotësuara me oferta dixhitale) për pozicionin e tyre prestigjioz ndërkombëtar.

“Atmosfera në sallat e panairit ishte e relaksuar dhe karakterizohej nga një ndjenjë optimizmi gjatë gjithë kohës; Bisedat me klientët tanë kanë treguar se në shumë raste kemi tejkaluar pritshmëritë. Njerëzit më në fund ishin në gjendje të krijonin kontakte të reja dhe të intensifikonin personalisht kontaktet ekzistuese,” thotë Erhard Wienkamp, Drejtor Menaxhues i Messe Düsseldorf, dukshëm i kënaqur teksa bën një pasqyrë të ditëve të kaluara.

TIMAK shfrytëzoi mundësinë për t'u angazhuar personalisht me 3,033 ekspozuesit MEDICA dhe 490 COMPAMED në Düsseldorf, duke marrë informacion mbi gamën gjithëpërfshirëse të inovacioneve për kujdesin ambulator dhe spitalor, duke përfshirë çdo hap të zhvillimit dhe prodhimit të tyre, dhe duke provuar shumë produkte inovative të jetojnë në sallat e panairit.

VIDEO E KORPORATËS
SHKARKO KATALOGUN
Shkarkoni Katalogun
LAJME / NGJARJE Shiko te gjitha
Copyright © 2021, All Rights Reserved