BURIMET NJERËZORE

Synimi kryesor i TIMAK-ut në procesin e punësimit është gjetja e kandidatit më të përshtatshëm për këtë pozicion dhe për familjen TIMAK.

Për aplikimet tuaja për punë, ju mund të aplikoni në TIMAK për pozicione vakante përmes faqes tonë Linkedin.

Gjithashtu, kandidatët mund të dërgojnë CV-të e tyre në: info@timak.com

VIDEO E KORPORATËS
SHKARKO KATALOGUN
Shkarkoni Katalogun
LAJME / NGJARJE Shiko te gjitha
Copyright © 2021, All Rights Reserved