SHITËS ZYRTAR
Spencer

Spencer ka shpikur zgjidhje për shërbimet e urgjencës që nga viti 1989.

Sot një gamë prej 1700 produkteve Spencer në Shërbimin Mjekësor të Urgjencës po përdoren në të gjithë botën nga klientët më të avancuar.

Progetti

Përsosmëri italiane për profesionistët e kujdesit shëndetësor.

Për çdo produkt mjekësor Progetti jep një zgjidhje, krijon instrument të mirë për të shpëtuar jetë dhe për të qenë në krah të punonjësve shëndetësorë, duke u bërë partnerë të tyre në kohë të vështira për të përmirësuar punën e tyre.

Okuman

OKUMAN është ndër kompanitë më të mëdha në Turqi për pajisjet diagnostikuese dhe terapike të gjumit, sallën e operacionit, kujdesin intensiv, neonatologjinë dhe kardiologjinë.

Yeni Balkan Makina

Yeni Balkan Makina ka punuar me dhjetëra komuna dhe institucione në Turqi dhe me më shumë se 15 vende jashtë vendit.

VIDEO E KORPORATËS
SHKARKO KATALOGUN
Shkarkoni Katalogun
LAJME / NGJARJE Shiko te gjitha
Copyright © 2021, All Rights Reserved