LAJME
RAMA, PODKAST ME ARJETA PUCËN: MUND TA PRODHOJMË NJË MAKINË SHQIPTARE
Sipërmarrësja Arjeta Puca, e cila prodhon makina në fabrikën e saj në Shqipëri e që është përzgjedhur nga OKB-së për të prodhuar 500 autoambulanca që do të dhurohen për Ukra
Lexo më shumë
TIMAK: REVOLUCIONON INDUSTRINË E AUTOMOBILAVE TË URGJENCËS NË SHQIPËRI ME MIRËNJOHJEN E KRYEMINISTRIT EDI RAMA
Së fundmi, patëm nderin të mikpritnim Kryeministrin Edi Rama në zyrat tona të pajisura me teknologji të fundit, ku ai pa me sytë e tij punën e jashtëzakonshme që kryhet për të krijuar a
Lexo më shumë
TIMAK: PRODHIMI I AMBULANCAVE ME CILËSI TË LARTË NË KOHË REKORD DHE ME SHASI NË STOK
Kur bëhet fjalë për shërbimet e urgjencës, çdo sekondë ka rëndësi. Kjo është arsyeja pse është thelbësore që ofruesit e kujdesit shëndetësor të kenë ambulanca të cilësisë së
Lexo më shumë
OBSH ME TIMAK DORËZON AMBULANCA NË UKRAINE MES SULMEVE TË VAZHDUESHME KUNDËR KUJDESIT SHËNDETËSOR
Lexo më shumë
VIZITË E AMBASADORIT JAPONEZ NË TIMAK
Më 13 Dhjetor u nderuam me një vizitë nga Ambasadori i Japonisë në Shqipëri H.E. Zoti Mitsuyuki TAKADA. Zoti TAKADA pa nga afër zyrat tona, stafin, makineritë, punën në vazhdim dhe projek
Lexo më shumë
VIZITË E DREJTORESHËS SË BERZH NË TIMAK
Më 22 Nëntor Ekaterina Solovova, drejtoreshë e BERZH në Shqipëri dhe Nadia Petkova, Drejtoreshë për Rrjetet Rajonale të SME F&D me ekipin e tyre vizituan zyrat tona. Banka Eur
Lexo më shumë
VIZITË E DREJTORIT TË OST-SË USAID NË TIMAK
Më 26 tetor z. David Brown, Drejtori i OST-së i USAID-it erdhi nga Uashingtoni për të vizituar zyrat tona. Ai dhe ekipi i tij u njohën me stafin tonë, makineritë, punën në vazhdi
Lexo më shumë
AMBULANCAT E LUFTËS NË UKRAINË “MADE IN ALBANIA”
“Puna në këtë punishte është sfidë më kohën. Pakkush e di se në Tiranë po prodhohen me pasion, precizion dhe shpejtësi autoambulancat e luftës që do të dërgohen në Ukrainë. N
Lexo më shumë
KOMPANIA SHQIPTARE PRODHON AMBULANCA PËR UKRAINËN
Administratorja: Nga furgona ne i përshtasim, instalojnë bombola oksigjeni, drita blu. Janë porositur 500 autoambulanca Shqipëria po jep kontributin e saj për të nd
Lexo më shumë
HISTORIA FRYMËZUESE E ARJETA PUCËS, NGA EKSPORTET “MADE IN ALBANIA” TEK MBËSHTETJA E FËMIJËVE ME LIBRA
Vitet e fundit, Shqipëria po përpiqet të kapërcejë hendekun e grave drejtuese në sipërmarrje. Përfshirja e grave në biznes nuk sjell vetëm barazi gjinore dhe rritje ekonomike, k
Lexo më shumë
PROJEKTI AMBICIOZ I ARJETA PUCA - MBËSHTETJA E PUNËSIMIT TË GRAVE NË INDUSTRITË E DOMINUARA NGA MESHKUJT
Kur ajo lindi 35 vjet më parë, babai i saj qau sepse donte që fëmija i tij i dytë të ishte djalë. Por gjatë gjithë jetës së saj, Arjeta Puca i ka dhënë prova kujtdo që i ka thënë "N
Lexo më shumë
SHQIPËRI: ME QASJE NË KAPITAL NJË BIZNES I VOGËL ME PRONARE GRUA KONVERTON MJETE
Arjeta Puca kishte një ëndërr. Ajo donte të kthehej në vendin e saj të lindjes në Shqipëri për të nisur një biznes, duke përdorur përvojën e saj në industrinë e automobilave në Gje
Lexo më shumë
2021 MEDICA
Në vitin 2020 MEDICA mund të zhvillohej vetëm online. Në vitin 2021 u kthye si një ngjarje në terren në sallat e panairit. Në katër ditë, TIMAK mundi të përje
Lexo më shumë
VIZITA E MINISTRIT
Zona ka marrë formë, kapanonet janë kompletuar dhe po mbushen dita-ditës me sipërmarrës jo vetëm shqiptarë por edhe të huaj, çka dëshmon se kemi të bëjmë me
Lexo më shumë
DORËZIMI I 36 AMBULANCAVE
Flotës Kombëtare të Urgjencës në betejën me COVID-19 i janë shtuar 36 autoambulanca të reja. Ato janë prodhuar ekskluzivisht për Shqipërinë nga TIMAK. Këto a
Lexo më shumë
STARTUP GRIND TIRANA
Arjeta Puca është themeluese e “Timak”, një kompani që prodhon dhe shet makineri ndërtimi, pjesë aksesore dhe automjete të specializuara të shërbimit publik,
Lexo më shumë
SIPËRMARRËSJA SHQIPTARE PRODHON AUTOAMBULANCA PËR VATRAT E LUFTËS NË UKRAINË
Arjeta Puca është një inxhiniere kompjuterike dhe aktualisht po prodhon autoambulancat që shkojnë në ukrainë. 35-vjeçarja nga Dibra është kontaktruar nga Kombet e bashkuara për
Lexo më shumë
VIDEO E KORPORATËS
SHKARKO KATALOGUN
Shkarkoni Katalogun
LAJME / NGJARJE Shiko te gjitha
Copyright © 2021, All Rights Reserved