KOMPANIA

Kompania TIMAK ka zënë vendin e saj ndër kompanitë lidere të makinerive dhe superstrukturave në Shqipëri që nga viti 2016. TIMAK ofron shërbime me kualitet të lartë në më shumë se 16 shtete.

TIMAK është i fokusuar në prodhim, konvertim dhe montim të konstruksioneve metalike dhe plastike të automjeteve të ndryshme, si p.sh. autoambulanca, zjarrfikëse, kamion pastrimi, mjete për mirëmbajtje dimërore dhe verore, makina të ujërave të zeza, batipal, mjete të lëvizsshme dhe mjete të tjera të ngjashme.

Krijimi i TIMAK ka ardhur si një nismë për rritjen e produkteve "Made in Albania" dhe me synimin që këto produkte të dominojnë tregun vendas me një cilësi maksimale. Gjithashtu një pjesë e rëndësishme e misionit të TIMAK është të krijojë mundësi dhe të mbështesë gratë në fushat e industrisë që janë të dominuara nga burrat.

VIDEO E KORPORATËS
SHKARKO KATALOGUN
Shkarkoni Katalogun
LAJME / NGJARJE Shiko te gjitha
Copyright © 2021, All Rights Reserved