VIZITË E DREJTORESHËS SË BERZH NË TIMAK

Më 22 Nëntor Ekaterina Solovova, drejtoreshë e BERZH në Shqipëri dhe Nadia Petkova, Drejtoreshë për Rrjetet Rajonale të SME F&D me ekipin e tyre vizituan zyrat tona.

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (ERBD) u krijua në prill 91' për të 'nxitur tranzicionin drejt ekonomive të hapura të orientuara nga tregu dhe për të promovuar iniciativën private dhe sipërmarrëse'. Ballkani Perëndimor është një rajon prioritar për BERZH-in. Banka po mbështet integrimin e saj ekonomik, transportues dhe energjetik me vendet fqinje dhe partnerët në të gjithë Evropën.

TIMAK renditet në mesin e kompanive sipërmarrëse që tashmë kanë bërë një progres të madh duke transportuar produkte në mbarë botën dhe renditet ndër kompanitë në Ballkan në hapjen e fondeve publike dhe superstrukturave. Në kuadër të objektivave për rritje dhe zhvillim, rëndësi të veçantë merr bashkëpunimi me institucionet financiare si BERZH.

VIDEO E KORPORATËS
SHKARKO KATALOGUN
Shkarkoni Katalogun
LAJME / NGJARJE Shiko te gjitha
Copyright © 2021, All Rights Reserved