SHËRBIM PAS SHITJES

Bashkohuni me shërbimin Pas shitjes së Timak dhe merrni shërbim dhe mirëmbajtje të shpejtë, të besueshme për të mbrojtur performancën, sigurinë dhe vlerën e rishitjes së automjetit tuaj. Ekspertët e Timak-ut e njohin automjetin tuaj nga brenda. Me servisimin e tyre profesional, të licencuar, automjeti juaj është i sigurt dhe i mbuluar me garanci, deri në pjesën e fundit rezervë. Nga linja e prodhimit të fabrikës deri te mirëmbajtja pas shitjes, Timak është me ju në çdo hap të rrugës.

VIDEO E KORPORATËS
SHKARKO KATALOGUN
Shkarkoni Katalogun
LAJME / NGJARJE Shiko te gjitha
Copyright © 2021, All Rights Reserved