PROJEKTI AMBICIOZ I ARJETA PUCA - MBËSHTETJA E PUNËSIMIT TË GRAVE NË INDUSTRITË E DOMINUARA NGA MESHKUJT

Kur ajo lindi 35 vjet më parë, babai i saj qau sepse donte që fëmija i tij i dytë të ishte djalë. Por gjatë gjithë jetës së saj, Arjeta Puca i ka dhënë prova kujtdo që i ka thënë ‘Nuk mund ta bësh se je vajzë’, se ajo mund të bëjë gjithçka. Madje edhe të themelojë e të drejtojë një biznes në një fushë të dominuar nga meshkujt. Arjeta është themeluesja dhe administratorja e TIMAK, një kompani me bazë shqiptare e fokusuar në prodhimin dhe konvertimin e automjeteve të ndryshme, si ambulanca, automjete speciale, mjetet e bashkisë, superstruktura etj.

 

VIDEO E KORPORATËS
SHKARKO KATALOGUN
Shkarkoni Katalogun
LAJME / NGJARJE Shiko te gjitha
Copyright © 2021, All Rights Reserved