MJETET E PËRDORURA

Vendi i vetëm për shitje të besueshme të dorës së dytë

Me Timak, shitjet e transportit të dorës së dytë dhe kamionëve, rishitja dhe shkëmbimi i pjesëve janë tani më praktike dhe më efikase se kurrë. Timak themeloi Tregun e dorës së dytë për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja për automjete të përdorura. Me qasjen e tij me përvojë, transparente, fleksibilitetin dhe premtimin e shërbimit me cilësi të lartë, ne jemi këtu për t'ju shërbyer. Ne kemi të gjithë njohuritë dhe përvojën për të përmbushur nevojat dhe pritshmëritë tuaja.

Vetëm disa nga përfitimet e ofruara nga ne:

  • Kushtet më të mira për të gjitha markat e automjeteve të përdorura
  • Ekspertiza jonë
  • Garancia jonë
  • Financimi ynë
  • Ofertat tona shtesë për automjetet e përzgjedhura
  • Transaksionet e shitjes, transferimit dhe licencës të noterizuara
  • Transaksionet e Sigurimeve të Trafikut dhe Motorëve

 

Na vizitoni për më shumë informacione.

VIDEO E KORPORATËS
SHKARKO KATALOGUN
Shkarkoni Katalogun
LAJME / NGJARJE Shiko te gjitha
Copyright © 2021, All Rights Reserved