STARTUP GRIND TIRANA

Arjeta Puca është themeluese e “Timak”, një kompani që prodhon dhe shet makineri ndërtimi, pjesë aksesore dhe automjete të specializuara të shërbimit publik, me degë në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

Aktualisht, një në çdo 2 ambulanca në Shqipëri ka emrin e kompanisë sonë Timak. Kohët e fundit, Timak eksportoi produktet e saj “Made in Albania” në Maqedoni, Kosovë, Libi, Kili. Vizioni i Arjetës është të ndërtojë një biznes të fortë shqiptar që do të rritet dhe do të bëhet prezencë dominuese në të gjithë Evropën dhe më vonë në mbarë botën, një kompani që do të ndikojë në reputacionin e industrisë shqiptare duke rritur prestigjin e mallrave shqiptare në këto tregje.

Startup Grid Tirana pret Arjeta Puca:

Ajo do të tregojë më shumë për përvojën e saj si sipërmarrëse në këtë fushë biznesi që mund të konsiderohet e pazakontë për një grua, vizionin e saj dhe rrugën drejt këtij suksesi.

Ngjarja fillon në orën 17:30 dhe do të shfaqet drejtpërdrejt në faqen e Facebook të Startup Grid Tirana.

VIDEO E KORPORATËS
SHKARKO KATALOGUN
Shkarkoni Katalogun
LAJME / NGJARJE Shiko te gjitha
Copyright © 2021, All Rights Reserved