TIMAK: REVOLUCIONON INDUSTRINË E AUTOMOBILAVE TË URGJENCËS NË SHQIPËRI ME MIRËNJOHJEN E KRYEMINISTRIT EDI RAMA

Së fundmi, patëm nderin të mikpritnim Kryeministrin Edi Rama në zyrat tona të pajisura me teknologji të fundit, ku ai pa me sytë e tij punën e jashtëzakonshme që kryhet për të krijuar automjete të shkëlqyera. Vizita e Kryeministrit jo vetëm që konfirmoi pozitën tonë si prodhuesi i vetëm i automjeteve të urgjencës në vend, por theksoi gjithashtu përkushtimin tonë për të fuqizuar gratë dhe pranimin e barazisë gjinore në industrinë tonë.

Ndërsa Kryeministri Edi Rama vizitoi objektet tona, ai u mahnit nga përpjekjet tona të pafundme për t'u arritur më e mira. Përkushtimi ynë i patundshëm për prodhimin e automjeteve të urgjencës me cilësi të lartë na ka vendosur si zgjedhjen e preferuar për shërbimet e urgjencës në Shqipëri. Në fakt, një në çdo dy ambulancat në vend mbajnë me krenari emrin TIMAK. Kjo arritje e rëndësishme jo vetëm tregon ekspertizën tonë, por thekson gjithashtu përgjegjësinë tonë për të siguruar sigurinë dhe mirëqenien e popullit shqiptar.

Gjatë vizitës së tij, Kryeministri u impresionua veçanërisht nga prania e shumtë e grave në zyrat tona, ku ato kontribuojnë me talentin dhe aftësitë e tyre në rolet e ndryshme. Në TIMAK, ne besojmë thellësisht se diversiteti dhe përfshirja janë të domosdoshme për të nxitur inovacionin dhe për të arritur vërtetë shkëlqimin. Ne kemi krijuar një mjedis që fuqizon gratë, duke thyer normat gjinore tradicionale në industrinë e automobilave. Duke pranuar udhëheqjen femërore dhe duke inkurajuar pjesëmarrjen e tyre aktive në fazën e prodhimit, ne po caktojmë standarde të reja në industrinë dhe po hapim rrugën për një të ardhme më të përfshirë.

Përveç kësaj, Kryeministri vlerësoi përkushtimin tonë për ofrimin e mundësive të praktikës për studentët nga shkollat profesionale dhe universitetet. Veçanërisht, ai vuri re se shumica e praktikantëve tanë ishin vajza të reja, duke theksuar edhe më shumë përkushtimin tonë për të kultivuar talentin dhe për të mposhtur hendekun gjinor në sektorin tonë. Duke ofruar përvojë praktike dhe udhëzime për profesionistët e rinj, ne jo vetëm po formojmë të ardhmen e industrisë, por po fuqizojmë gjithashtu gjeneratën e ardhshme të udhëheqëseve femra. Programi ynë i praktikës reflekton besimin tonë në fuqinë transformuese të arsimit dhe përkushtimin tonë për të mbështetur rritjen dhe zhvillimin e komunitetit tonë.

Vizita e Kryeministrit Edi Rama ishte një dëshmi e kënaqësisë së tij me punën e shkëlqyeshme që kryejmë në TIMAK. Mirënjohja e tij për statusin tonë si prodhuesi i vetëm i automjeteve të urgjencës në Shqipëri ripohon përkushtimin tonë për të ngritur standarde në industrinë tonë. Ne jemi të nderuar për mirënjohjen e tij dhe kjo na motivon të vazhdojmë të sfidojmë kufijtë dhe të tejkalojmë pritshmëritë.

Në TIMAK, kemi krenari të madhe për të qenë në krye të industrisë së prodhimit të automjeteve të urgjencës në Shqipëri. Përkushtimi ynë për barazinë gjinore, siç tregohet nga numri i jashtëzakonshëm i grave që punojnë në zyrat tona dhe pjesëmarrja aktive në procesin e prodhimit, tregon bindjen tonë të pandryshueshme në fuqinë e diversitetit. Jemi të vendosur të sfidojmë normat shoqërore dhe të frymëzojmë të tjerët për të pranuar përfshirjen, duke krijuar në fund një industrinë më të avancuar dhe të pasuruar.

Duke reflektuar vizitën e Kryeministrit, ne jemi mahnitur nga vlerësimi i arritjeve tona dhe ndikimi që kemi pasur deri tani. Vazhdojmë të jemi të përkushtuar ndaj misionit tonë për të prodhuar automjete të urgjencës të shkëlqyera, ndërsa krijojmë mundësi për gratë dhe formojmë të ardhmen e industrisë.

VIDEO E KORPORATËS
SHKARKO KATALOGUN
Shkarkoni Katalogun
LAJME / NGJARJE Shiko te gjitha
Copyright © 2021, All Rights Reserved